Karriär

Bli en av oss

Vi är en växande auktoriserad redovisningsbyrå med höga kvalitetskrav.
För närvarande söker vi dig som är en erfaren redovisningskonsult.

En modern arbetsplats

contabile sitter längst med fyrisån i centrala delarna av Uppsala och är en modern redovisningsbyrå. Vi erbjuder smidig och kvalitativ digital bokföring. Vi sätter alltid kunden först och kan erbjuda redovisningslösningar som passar alla företag. Tror du att du är rätt för oss, och vill arbeta på ett innovativt företag som är mitt i en fantastisk tillväxtresa tycker i att du ska höra av dig till oss.

Vår vision

Vi strävar ständigt efter att optimera företagens verksamheter. För att kunna förse företagaren med bästa tipsen är vi alltid ajour med senaste nyheterna inom lagar och regler för vårt yrke.

Kontor

Ni hittar oss i de centrala delarna av Uppsala. Vi sitter i en ljus och fräsch lokal med fantastisk utsikt mot fyrisån och Studenternas arenor.

Frihet

Som redovisningskonsult kommer du att arbeta självständigt, du kommer att få ta eget ansvar för kunder gällande bland annat dess löpande bokföring, avstämningar och bokslut. Du sköter kontakten med kunden själv och arbetar efter uppsatta deadlines, till din hjälp har du kollegor med många års erfarenhet inom området. Du driver på och utvecklar affärsområdet för redovisning och bokföring självständigt.

 

 

 

 

Kom igång i dag

Redo för förbättring? Kontakta oss.