Våra tjänster

Redovisning

Med contabile som din redovisningsbyrå har du alltid personlig rådgivning
och en komplett överblick över din bokföring och ekonomi.

contabiles tjänster

Att ha tillgång till en auktoriserad redovisningsbyrå är viktigare än någonsin. Bokföring och redovisning är två olika begrepp som överlappar varandra och består av bland annat ditt företags underlag såsom dina fakturor, kvitton och andra dokument som ditt företag antingen får in eller skickar. Med contabile som din redovisningsbyrå har du alltid personlig rådgivning och en komplett överblick över din ekonomi. Vi tar över bokföringen helt och ger dig tid till din kärnverksamhet.

Redovisning täcker många moment och innehåller information från din bokföring och sammanställda rapporter. Den innefattar bland annat bokslut, årsredovisning och deklaration. Enligt bokföringslagen (1999:1078) ska bokföringsskylda bokföra alla affärshändelser. De ska dessutom ha verifikationer. Alla bokföringshandlingar ska sparas i ordnat skick och i minst 7 år.

Contabile stöttar, med kvalitet och mervärde i centrum, såväl det lilla som det stora företaget vi erbjuder bland annat hjälp med följande: löpande bokföring, avstämningar, lönehantering, skattedeklarationer, konsultation/rådgivning, digitalisering/automatisering, företagsetablering & registreringar, bokslut & årsredovisning, upprättande av kontakt med revisor, deklarationer och skapar en helhetslösning för dig som kund.

i

Löpande bokföring

Att själv sköta den löpande bokföringen kan vara både tidskrävande, krångligt och dyrt – i synnerhet om du inte har full koll på hur arbetet skall skötas.

Läs mer

Att själv sköta den löpande bokföringen kan vara både tidskrävande, krångligt och dyrt – i synnerhet om du inte har full koll på hur arbetet skall skötas. Det smyger sig lätt in fel som kan vara kostsamma att rätta upp och missar du viktiga datum och inbetalningar till Skatteverket får du onödiga påminnelseavgifter som följd. Som kund hos Contabile kan du släppa allt som har med ekonomi att göra och veta att du är i trygga händer.

Bokslut & Årsredovisning

Varje år ska bokföringen stängas och ett bokslut upprättas, dessutom måste alla aktiebolag upprätta och skicka in en årsredovisning till bolagsverket

Läs mer

Varje år ska bokföringen stängas och ett bokslut upprättas, dessutom måste alla aktiebolag upprätta och skicka in en årsredovisning till bolagsverket. Utöver detta finns det olika regler för olika företagsformer och storlek på företag. Om ditt företag ingår i en koncern kan det i många fall behöva upprättas en koncernredovisning. Vi sammanställer bolagets bokföring och upprättar därefter bokslut enligt gällande lagar för respektive bolagsform. Vi utgår sedan från bokslutet när vi gör er skatteberäkning och bolagsanalys.

h

Deklarationer

Vi på Contabile har en mångårig erfarenhet av deklarationsarbetet och håller oss alltid uppdaterade med de nyheter och ändringar som finns inom skatter och redovisning.

Läs mer

Vi på Contabile har en mångårig erfarenhet av deklarationsarbetet och håller oss alltid uppdaterade med de nyheter och ändringar som finns inom skatter och redovisning. Med vår hjälp ser du till att deklaration, moms, skatter och avgifter görs och betalas i rätt tid. Vi sköter samtliga löpande deklarationer som en del av den löpande redovisningen. Det finns många olika deklarationer som skall lämnas in under året och ibland kan det vara svårt att hålla reda på allt. Vi hjälper er som kund att lämna företagets, samt er privata deklaration.

Löner

För många företag är lönekörning en jobbig och tidskrävande process varje månad.

Läs mer

För många företag är lönekörning en jobbig och tidskrävande process varje månad. Det finns en hel djungel av lagar, regler och avtal kring löner, avgifter, skatter, sjuklöner semester m.m. Därför är det viktigt att ha kunnig personal som har utbildning och erfarenhet. Vi tar ett helhetsansvar för att leverera de tjänster och rapporter ni behöver och strävar efter att lönen alltid ska bli rätt och betalas ut i tid. Vi finns dessutom tillgängliga för att svara på era frågor och funderingar.

Rådgivning & Skattefrågor

Vi på Contabile kan hjälpa våra kunder med kvalificerad rådgivning i allt från ekonomiska frågeställningar till effektivisering, implementering och strategi.

Läs mer

Den person som sköter ett bolags redovisning får ofta en mycket god insyn i företagets ekonomi. Contabiles ekonomiska rådgivning baseras på denna insyn i våra kunders bolag kombinerat med en gedigen kunskap i företagsutveckling, strategi och skatterådgivning. Det gör att vi kan hjälpa våra kunder med kvalificerad rådgivning i allt från ekonomiska frågeställningar till effektivisering, implementering och strategi. Våra auktoriserade redovisningskonsulter har mångåriga erfarenheter från en mängd typer av bolag och verksamheter, och gemensamt brukar vi finna optimala lösningar för de flesta frågeställningar och funderingar som uppstår. T.ex. vilka lönenivåer som är optimala för att företaget ska undvika att betala onödigt mycket skatt, eller om inköpssystemet kan effektiviseras så att dyrbar tid kan sparas in. Förutom att sköta den löpande redovisningen kan således Contabile även bidra till att skapa en ökad förståelse för företagets problem, hitta nya möjligheter, få upp ögonen för saker som kan bli bättre och ge förslag på hur rutiner och uppföljningar bör förbättras och implementeras.

Digitalt företagande

Vi jobbar i webbaserade fakturerings- och bokföringsprogram. Du kan sköta din fakturering och bokföring online i datorn, surfplattan och smartphonen och behöver aldrig tänka på backup.

Läs mer

Vi är den digitala redovisningsbyrån som på ett personligt sätt hjälper ert företag med bokföringen och andra ekonomiska tjänster. Vi jobbar i webbaserade fakturerings- och bokföringsprogram. Du kan sköta din fakturering och bokföring online i datorn, surfplattan och smartphonen och behöver aldrig tänka på backup. Du bestämmer själv vilka delar av administrationen du vill göra själv och vad du vill ha hjälp av oss med.

Vi utgår från varje kunds specifika behov och utformar uppdraget tillsammans med dig, så att du får de tjänster  och den information du behöver som beslutsunderlag för att driva verksamheten.

Funderar du på att starta företag?

Har du ett nystartat företag eller funderar du på att starta företag? Då hjälper vi gärna till. Vi på Contabile kan vara ditt bollplank i frågor som:

  • Upprättande av budget och finansieringssätt
  • Tipsa om bolagsform
  • Registrera företaget hos Bolagsverket
  • Registrera förteget för F-Skattsedel
  • Registrera företaget för moms och arbetsgivaravgifter
  • Råda dig i valet av bokföringsprogram
  • Få till bra ekonomiska rutiner för bokföring och företaget

Kom igång i dag

Redo för förbättring? Kontakta oss.